НМЛ управлінської діяльності та забезпечення якості освіти





Зустріч в Освітньому центрі ВРУ до Міжнародного дня вчителя

Oct 5, 2023
5 жовтня педагоги та керівники закладів освіти Одещини, які є учасниками Всеукраїнської мережі парламентських осередків, взяли участь в онлайн зустрічі до Міжнародного дня вчителя від Освітнього центру Верховної Ради України.

5 жовтня педагоги та керівники закладів освіти Одещини, які є учасниками Всеукраїнської мережі парламентських осередків, взяли участь в онлайн зустрічі до Міжнародного дня вчителя від Освітнього центру Верховної Ради України.

В ході заходу учасники мали можливість обговорити актуальні питання щодо розвитку парламентської громадянської просвіти та залучення вчителів до парламентської громадянської просвіти, ознайомитися із досвідом впровадження програми парламентських амбасадорів у Великій Британії та досвідом мережі, яку розвиває ГО Агенція розвитку освітньої політики у партнерстві з Програмою USAID «РАДА: наступне покоління». Також Освітнім центром Верховної Ради України був презентований проєкт парламентських амбасадорів.

Окрім освітян та закордонних колег, участь в онлайн зустрічі взяли народні депутати України. Так, Сергій Колєбошин зауважив на винятковій ролі освіти у розвитку суспільства, яке усвідомлює, як працює держава та наголосив на важливості освіти впродовж життя.

Усвідомлюючи ключову роль молоді у демократичному поступі України, заклади загальної середньої освіти Одещини завдяки інформаційно-організаційній та навчально-методичній підтримці КЗВО “Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради” активно здійснюють громадянську парламентську просвіту дітей та молоді, долучаючись до низки заходів, які проводяться в межах Всеукраїнської мережі парламентських осередків. 

 

Відеозапис заходу можна переглянути, перейшовши за посиланням: https://fb.watch/nuzdw1wtHJ/ 

 




News


May 13, 2024
Практичний інтенсив «Ресурси, стратегії, практики»// «Дієві інструменти та метрики у роботі співробітника ЦПР ПП»
13 травня 2024 року практичний інтенсив для директорів та консультантів ЦПР ПП відбувався за актуальною темою «Дієві інструменти та метрики у роботі співробітника ЦПР ПП».

May 10, 2024
ПРАКТИЧНИЙ ІНТЕНСИВ «РЕСУРСИ, СТРАТЕГІЇ, ПРАКТИКИ» «Важливість командоутворення для розвитку особистості директора та його професійної діяльності»
10 травня для керівників закладів загальної середньої освіти відбувся практичний інтенсив «Ресурси, Стратегії, Практики». Захід був організований з метою залучення учасників до обговорення та впровадження ефективних стратегій управління закладами освіти з акцентом на важливість командоутворення для розвитку особистості директора та його професійної діяльності.

Apr 30, 2024
ПРАКТИЧНИЙ ІНТЕНСИВ «РЕСУРСИ, СТРАТЕГІЇ, ПРАКТИКИ»// «ДІЄВІ ПРИЙОМИ ТА ЕФЕКТИВНІ ЗАСОБИ ВНУТРІШНЬОЇ КОМУНІКАЦІЇ В УПРАВЛІННІ ЗАКЛАДОМ ОСВІТИ»
30 квітня для керівників закладів загальної середньої освіти пройшов практичний інтенсив «Ресурси, стратегії, практики», присвячений темі ефективної внутрішньої комунікації в управлінні закладом освіти.

All news