НМЛ управлінської діяльності та забезпечення якості освіти





ІІ день рефреш-тренінгу «Стратегія розвитку закладу загальної середньої освіти: навіщо вона потрібна школі дієвої демократії»

Jun 20, 2023
Триває рефреш-тренінг «Стратегія розвитку закладу загальної середньої освіти: навіщо вона потрібна школі дієвої демократії», що проводиться в межах швейцарсько-українського проєкту DECIDE «Децентралізація для розвитку демократичної освіти».

Триває рефреш-тренінг «Стратегія розвитку закладу загальної середньої освіти: навіщо вона потрібна школі дієвої демократії», що проводиться в межах швейцарсько-українського проєкту DECIDE «Децентралізація для розвитку демократичної освіти».

Так, ІІ день-модуль «Методологія розробки стратегії розвитку ЗЗСО: навчаємось навзаєм» був побудований довкола обговорення чотирьох лаконічних і водночас глибоких питань:

  • Що спрацювало добре і що ми не хочемо забути?

  • Чого ми навчилися?

  • Що ми повинні зробити по-іншому наступного разу?

  • Що ми повинні обговорити більш детально?

І у підсумках дня учасники рефрешу, серед яких керівники та педагогічні працівники ЗЗСО «першої хвилі» розробки стратегій розвитку ЗЗСО громад-партнерів Проєкту DECIDE, а саме Кілійського ЗЗСО №3, Красносільського ліцею, Нерубайського академічного ліцею №1 та ОЗО «Першотравневий ліцей», і ментори ШДД - науково-педагогічні працівники КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради», з впевненістю можуть сказати, що команда спрацювала, адже колективи закладів освіти, місцева влада, ментори та експерти проєкту – усі разом працюють на спільну користь.





News


May 13, 2024
Практичний інтенсив «Ресурси, стратегії, практики»// «Дієві інструменти та метрики у роботі співробітника ЦПР ПП»
13 травня 2024 року практичний інтенсив для директорів та консультантів ЦПР ПП відбувався за актуальною темою «Дієві інструменти та метрики у роботі співробітника ЦПР ПП».

May 10, 2024
ПРАКТИЧНИЙ ІНТЕНСИВ «РЕСУРСИ, СТРАТЕГІЇ, ПРАКТИКИ» «Важливість командоутворення для розвитку особистості директора та його професійної діяльності»
10 травня для керівників закладів загальної середньої освіти відбувся практичний інтенсив «Ресурси, Стратегії, Практики». Захід був організований з метою залучення учасників до обговорення та впровадження ефективних стратегій управління закладами освіти з акцентом на важливість командоутворення для розвитку особистості директора та його професійної діяльності.

Apr 30, 2024
ПРАКТИЧНИЙ ІНТЕНСИВ «РЕСУРСИ, СТРАТЕГІЇ, ПРАКТИКИ»// «ДІЄВІ ПРИЙОМИ ТА ЕФЕКТИВНІ ЗАСОБИ ВНУТРІШНЬОЇ КОМУНІКАЦІЇ В УПРАВЛІННІ ЗАКЛАДОМ ОСВІТИ»
30 квітня для керівників закладів загальної середньої освіти пройшов практичний інтенсив «Ресурси, стратегії, практики», присвячений темі ефективної внутрішньої комунікації в управлінні закладом освіти.

All news