НМЛ управлінської діяльності та забезпечення якості освіти





Обласна Школа для директорів та консультантів центрів професійного розвитку педагогічних працівників «Консультант центру професійного розвитку педагогічних працівників як соціальний лідер в освітньо

May 30, 2023
Цікаво та продуктивно пройшло 30 травня 2023 року третє засідання обласної Школи «Консультант центру професійного розвитку педагогічних працівників як соціальний лідер в освітньому середовищі». Мотиваційна зустріч відбулася з метою розвитку проєктувальної компетентності консультантів ЦПР ПП за темою «Ресурси професійного зростання сучасного педагога».

Цікаво та продуктивно пройшло 30 травня 2023 року третє засідання обласної Школи «Консультант центру професійного розвитку педагогічних працівників як соціальний лідер в освітньому середовищі». Мотиваційна зустріч відбулася з метою розвитку проєктувальної компетентності консультантів ЦПР ПП за темою «Ресурси професійного зростання сучасного педагога».

Модератором заходу була науково-методичної лабораторії управлінської діяльності та забезпечення якості освіти кафедри педагогіки та освітнього менеджменту. Спікерами виступили Ганна Болдирєва, Світлана Воронова, Марія Гриньова. 

Протягом зустрічі особлива увага приділялася контакту з аудиторією як найважливішої складової діяльності співробітників центрів професійного розвитку педагогічних працівників, технікам супроводу педагогів та формам консультацій. Під час розгляду технік на підтримання контакту були  опановані прийоми «залучення» і «приєднання»; методи психологічної підтримки педагогів – «машина часу», планування.

У ході інтерактивної бесіди щодо мотивації педагога до особистого зростання учасники Школи попрацювали на онлайн-дошці Padlet. За допомогою методу «Прес» створили мотиваційні повідомлення з урахуванням вікових категорій педагогічних працівників закладів освіти.   

Пізнати себе учасники заходу мали змогу, пройшовши тести: «Рівень емоційної стійкості», «Шкала депресії Бека».

Рефлексія відбулася за допомогою мотиваційної вправи «Разом до успіху». Учасники Школи зазначили важливість дієвих практик ресурсної самодопомоги та підтримки педагогів закладів освіти в сучасних реаліях.





News


May 13, 2024
Практичний інтенсив «Ресурси, стратегії, практики»// «Дієві інструменти та метрики у роботі співробітника ЦПР ПП»
13 травня 2024 року практичний інтенсив для директорів та консультантів ЦПР ПП відбувався за актуальною темою «Дієві інструменти та метрики у роботі співробітника ЦПР ПП».

May 10, 2024
ПРАКТИЧНИЙ ІНТЕНСИВ «РЕСУРСИ, СТРАТЕГІЇ, ПРАКТИКИ» «Важливість командоутворення для розвитку особистості директора та його професійної діяльності»
10 травня для керівників закладів загальної середньої освіти відбувся практичний інтенсив «Ресурси, Стратегії, Практики». Захід був організований з метою залучення учасників до обговорення та впровадження ефективних стратегій управління закладами освіти з акцентом на важливість командоутворення для розвитку особистості директора та його професійної діяльності.

Apr 30, 2024
ПРАКТИЧНИЙ ІНТЕНСИВ «РЕСУРСИ, СТРАТЕГІЇ, ПРАКТИКИ»// «ДІЄВІ ПРИЙОМИ ТА ЕФЕКТИВНІ ЗАСОБИ ВНУТРІШНЬОЇ КОМУНІКАЦІЇ В УПРАВЛІННІ ЗАКЛАДОМ ОСВІТИ»
30 квітня для керівників закладів загальної середньої освіти пройшов практичний інтенсив «Ресурси, стратегії, практики», присвячений темі ефективної внутрішньої комунікації в управлінні закладом освіти.

All news