НМЛ управлінської діяльності та забезпечення якості освіти





Заключне заняття Одеської обласної школи громадянської партисипації «УСі В ДІЇ!»

May 19, 2021
19 травня відбулося 6 заняття Одеської обласної школи громадянської партиспації дітей та дорослих «УСі В ДІЇ!» для лідерів учнівського самоврядування та педагогів, які координують їхню діяльність.

19 травня відбулося 6 заняття Одеської обласної школи громадянської партиспації дітей та дорослих «УСі В ДІЇ!» для лідерів учнівського самоврядування та педагогів, які координують їхню діяльність. Школа працює на базі кафедри освітньої політики КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» і є регіональним осередком Мережі М18 в Одеській області.

Участь у занятті взяли представники Дачненського НВК "Школа гімназія", Овідіопольського ЗЗСО імені Тараса Шевченка, Заводівського НВК "Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів - дошкільний навчальний заклад", Великодальницького ЗЗСО І-ІІІ ступенів №2, Випаснянської ЗОШ І-ІІ ступенів, Великобалківського ЗЗСО І-ІІ ступенів, Опорного закладу освіти "Раухівський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ст. Березівського району Одеської області" та Березанського ЗЗСО І-ІІІ ступенів.

В ході заняття було обговорено результати регіонального опитування учнівської молоді Одещини «Участь: постався до цього серйозно!», презентовано палітру можливостей неформальної освіти для розвитку особистісного потенціалу учнівської молоді, опрацьовано ключові питання щодо організації дитячо-молодіжних форумів у громадах, а також змодельовано образ ментора/модератора дитячих та молодіжних ініціатив на місцевому рівні.

Під час рефлексії учасники узагальнили демократичні перетворення, які відбулися в школах завдяки активізації діяльності учнівського самоврядування, та окреслили плани на майбутнє, серед яких ключову позицію займає продовження роботи у напрямку розвитку партнерства школи-влади-громади задля активізації учнівства у  житті школи та громади.

Ми  вітаємо учасників ШГП «УСі В ДІЇ» 2019-2021 рр. з успішним завершенням навчання та бажаємо нових історій успіху у діяльності учнівських самоврядувань!

 





News


May 13, 2024
Практичний інтенсив «Ресурси, стратегії, практики»// «Дієві інструменти та метрики у роботі співробітника ЦПР ПП»
13 травня 2024 року практичний інтенсив для директорів та консультантів ЦПР ПП відбувався за актуальною темою «Дієві інструменти та метрики у роботі співробітника ЦПР ПП».

May 10, 2024
ПРАКТИЧНИЙ ІНТЕНСИВ «РЕСУРСИ, СТРАТЕГІЇ, ПРАКТИКИ» «Важливість командоутворення для розвитку особистості директора та його професійної діяльності»
10 травня для керівників закладів загальної середньої освіти відбувся практичний інтенсив «Ресурси, Стратегії, Практики». Захід був організований з метою залучення учасників до обговорення та впровадження ефективних стратегій управління закладами освіти з акцентом на важливість командоутворення для розвитку особистості директора та його професійної діяльності.

Apr 30, 2024
ПРАКТИЧНИЙ ІНТЕНСИВ «РЕСУРСИ, СТРАТЕГІЇ, ПРАКТИКИ»// «ДІЄВІ ПРИЙОМИ ТА ЕФЕКТИВНІ ЗАСОБИ ВНУТРІШНЬОЇ КОМУНІКАЦІЇ В УПРАВЛІННІ ЗАКЛАДОМ ОСВІТИ»
30 квітня для керівників закладів загальної середньої освіти пройшов практичний інтенсив «Ресурси, стратегії, практики», присвячений темі ефективної внутрішньої комунікації в управлінні закладом освіти.

All news