НМЛ управлінської діяльності та забезпечення якості освіти





Фокус-група "Уряд та учнівська молодь"

Apr 6, 2021
5-6 квітня учасники Одеської обласної школи громадянської партисипації дітей та дорослих «УСі В ДІЇ!» КЗВО «ОАНОООР» взяли участь у фокус групі "Уряд та учнівська молодь".

Формування та розвиток громадянської відповідальності за суспільно-політичні процеси, навички демократичної участі в співуправлінні державою є  одним із завдань формальної, неформальної та інформальної громадянської освіти в Україні.
 5-6 квітня учасники Одеської обласної школи громадянської партисипації дітей та дорослих «УСі В ДІЇ!» КЗВО «ОАНОООР», учні 9 та 11 класів Красносільського ЗЗСО І-ІІІ ступенів – ліцею взяли участь в організованій ГО  «DOCCU  - Розвиток громадянських компетентностей в Україні» фокус-групі на тему «Уряд та учнівська молодь». Захід відбувся в онлайн-форматі і проводився з метою визначення потреб та інтересів учнівської молоді щодо поінформованості у сфері діяльності Кабінету Міністрів України. Модерувала роботу фокус-групи М. Гриньова, методист ануково-методичної лабораторії соціального партнерства та міжнародної діяльності кафедри освітньої політики КЗВО "ОАНОООР".
Керуючись принципом "все, що робиться без нас, не для нас", учні активно долучилися до обговорення та висловили слушні пропозиції, які будуть враховані під час розробки інформаційних та навчально-методичних ресурсів.




News


Apr 22, 2024
Навчання директорів шкіл управлінню закладами освіти у кризових умовах: результати чесько-українського проєкту у Трускавці
З 15 по 19 квітня у м. Трускавець Львівської області відбулося навчання директорів закладів освіти з Одеської, Херсонської та Миколаївської областей на тему «Управління школою у кризових ситуаціях».

Apr 16, 2024
#Дискусійний_простір «Нова українська школа: рухаємось разом» // «#Інтегруємо(ся): STEM// STEAM//STREAM»
Керівники закладів загальної середньої освіти, директори/ консультанти центрів професійного розвитку педагогічних працівників Одещини 16 квітня зустрілися у дискусійному просторі «Нова українська школа: рухаємось разом». Комунікація відбулася за темою: «#Інтегруємо(ся): STEM// STEAM//STREAM»

Apr 11, 2024
Практичний інтенсив «Ресурси, стратегії, практики»// «Інструменти професійного розвитку педагогічного працівника через участь в освітянських мережевих спільнотах»
11 квітня 2024 року для співробітників центрів професійного розвитку педагогічних працівників відбувся практичний інтенсив на тему: "«Інструменти професійного розвитку педагогічного працівника через участь в освітянських мережевих спільнотах»

All news