НМЛ управлінської діяльності та забезпечення якості освіти





В Одеській області тривають регіональні стратегічні сесії щодо розвитку освіти

Nov 5, 2020
5 листопада 2020 року відбулося чергове засідання робочої групи зі стратегічного розвитку освіти в Одеській області.

5 листопада 2020 року відбулося чергове засідання робочої групи зі стратегічного розвитку освіти в Одеській області, організоване Швейцарсько-українським проєктом DECIDE у співпраці з Одеською обласною державною адміністрацією. Модерувала захід Лариса Жабенко, Координаторка компоненту 1 Проєкту  DECIDE «Децентралізація управління освітою».

До складу робочої групи входять  представники Департаменту освіти і науки Одеської ОДА, Державної служби якості освіти в Одеській області, управлінці освіти з громад, керівники закладів освіти Одещини, співробітники КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» та експерти проєкту DECIDE.

Під час заходу Анною Пуцовою, експерткою з інституційної підтримки асоціацій та об’єднань органів місцевого самоврядування, були представлені консолідовані критерії якості освіти, вироблені на основі результатів роботи робочих груп областей-пілотників проєкту DECIDE,   та показники,  на основі яких здійснюватиметься аналіз якості освітніх послуг в областях-учасниках проєкту DECIDE.

По завершенню обговорення учасниками робочої групи презентованих напрацювань, Любов Задорожна, ректор КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради», регіональний координатор проєкту DECIDE, окреслила плани щодо подальших дій робочої групи зі стратегічного розвитку освіти в Одеській області.

   





News


May 13, 2024
Практичний інтенсив «Ресурси, стратегії, практики»// «Дієві інструменти та метрики у роботі співробітника ЦПР ПП»
13 травня 2024 року практичний інтенсив для директорів та консультантів ЦПР ПП відбувався за актуальною темою «Дієві інструменти та метрики у роботі співробітника ЦПР ПП».

May 10, 2024
ПРАКТИЧНИЙ ІНТЕНСИВ «РЕСУРСИ, СТРАТЕГІЇ, ПРАКТИКИ» «Важливість командоутворення для розвитку особистості директора та його професійної діяльності»
10 травня для керівників закладів загальної середньої освіти відбувся практичний інтенсив «Ресурси, Стратегії, Практики». Захід був організований з метою залучення учасників до обговорення та впровадження ефективних стратегій управління закладами освіти з акцентом на важливість командоутворення для розвитку особистості директора та його професійної діяльності.

Apr 30, 2024
ПРАКТИЧНИЙ ІНТЕНСИВ «РЕСУРСИ, СТРАТЕГІЇ, ПРАКТИКИ»// «ДІЄВІ ПРИЙОМИ ТА ЕФЕКТИВНІ ЗАСОБИ ВНУТРІШНЬОЇ КОМУНІКАЦІЇ В УПРАВЛІННІ ЗАКЛАДОМ ОСВІТИ»
30 квітня для керівників закладів загальної середньої освіти пройшов практичний інтенсив «Ресурси, стратегії, практики», присвячений темі ефективної внутрішньої комунікації в управлінні закладом освіти.

All news