НМЛ управлінської діяльності та забезпечення якості освіти





ІІ засідання творчої групи «Прийоми формування вольових якостей учнів в освітньому процесі»

Oct 29, 2020
29 жовтня 2020 року на базі КЗВО «Одеська академія неперервної освіти» у режимі online було проведено друге засідання творчої групи педагогічних працівників ЗЗСО Одеської області з теми «Прийоми формування вольових якостей учнів в освітньому процесі».

У засіданні творчої групи  взяли участь педагоги Одеського Приватного НВК «Вільна школа «Астр»,  Одеського Приватного НВК «Ступені» (загальноосвітня вальдорфська школа-дитячий садок), ЗЗСО № 8 м. Ізмаїла, Новодолинського ліцею  Овідіопольського району,  Вилківського НВК «ЗЗСО І-ІІІ ступенів-ліцей»,  Нерубайського  НВК«школа-гімназія», Дачненської школи І-ІІІ ст.  №1, Дачненського НВК «школа-гімназія», Іллінської ЗОШ І-ІІІ ст., Міжлиманського ЗЗСО І-ІІІ ст. Біляївського району та співробітники академії (завідувачка кафедри освітньої політики Здрагат С.Г., завідувачка НМЛ управлінської діяльності  Айрікян Г.І., методисти НМЛ управлінської діяльності  Мітюхіна В.П., Паненко А.І.)

Під час засідання були обговорені психологічні аспекти розвитку  емоційно - вольової  сфери особистості,  надані приклади  практичних прийомів щодо стимулювання розвитку  вольової   активності  відповідно віковим особливостям  дитини,  розглянуті методи впровадження  метапредметного  підходу в освітню практику.  Члени творчої групи  обговорили сучасні проблеми  дослідження розвитку  вольових якостей  особистості в умовах дистанційного навчання.

За результатами роботи і враховуючи сьогоденну соціальну ситуацію, виникла пропозиція продовжити роботу з феноменологічного спостереження за дітьми та  обговорити  результати на круглому столі у наступному році. З огляду на актуальність теми, планується, що у цьому заході зможуть взяти участь усі зацікавлені педагоги Одещини.





News


May 13, 2024
Практичний інтенсив «Ресурси, стратегії, практики»// «Дієві інструменти та метрики у роботі співробітника ЦПР ПП»
13 травня 2024 року практичний інтенсив для директорів та консультантів ЦПР ПП відбувався за актуальною темою «Дієві інструменти та метрики у роботі співробітника ЦПР ПП».

May 10, 2024
ПРАКТИЧНИЙ ІНТЕНСИВ «РЕСУРСИ, СТРАТЕГІЇ, ПРАКТИКИ» «Важливість командоутворення для розвитку особистості директора та його професійної діяльності»
10 травня для керівників закладів загальної середньої освіти відбувся практичний інтенсив «Ресурси, Стратегії, Практики». Захід був організований з метою залучення учасників до обговорення та впровадження ефективних стратегій управління закладами освіти з акцентом на важливість командоутворення для розвитку особистості директора та його професійної діяльності.

Apr 30, 2024
ПРАКТИЧНИЙ ІНТЕНСИВ «РЕСУРСИ, СТРАТЕГІЇ, ПРАКТИКИ»// «ДІЄВІ ПРИЙОМИ ТА ЕФЕКТИВНІ ЗАСОБИ ВНУТРІШНЬОЇ КОМУНІКАЦІЇ В УПРАВЛІННІ ЗАКЛАДОМ ОСВІТИ»
30 квітня для керівників закладів загальної середньої освіти пройшов практичний інтенсив «Ресурси, стратегії, практики», присвячений темі ефективної внутрішньої комунікації в управлінні закладом освіти.

All news