НМЛ управлінської діяльності та забезпечення якості освіти





Всеукраїнські онлайн-збори лідерів учнівського самоврядування «Лідерський челендж»

Oct 27, 2020
27 жовтня 2020 року лідери учнівського самоврядування Одещини долучилися до Всеукраїнських онлайн-зборів лідерів учнівського самоврядування «Лідерський челендж».

27 жовтня 2020 року лідери учнівського самоврядування Одещини долучилися до Всеукраїнських онлайн-зборів лідерів учнівського самоврядування  «Лідерський челендж». Захід організований Українським державним центром позашкільної освіти МОНУ.

З вітальними словами до учасників зборів звернувся т. в. о. Міністра освіти і науки України Шкарлет С. М.,  а також представники Міністерства освіти і науки України: Сальков В. В., виконуючий обов’язки директора Директорату дошкільної, позашкільної та інклюзивної освіти, Демедюк Ю.Г., керівник експертної групи з питань позашкільної освіти, Середницька А.Д., начальник відділу позашкільної освіти, виховної роботи.

На початку зборів  лідери учнівських самоврядувань з усіх куточків України презентували себе, використовуючи формат флешмобу, відеозвернень та творчих привітань. Надалі відбувся виступ представників обласної ради самоврядування Рівнинщини про проведення Всеукраїнської естафети «Прапор доброчинності» у минулому навчальному році, передача Прапору лідерам Львівської області. Ключовою подією зборів стало оголошення ініціатив, пропозицій обласних рад щодо заходів учнівського самоврядування до 30-річчя Незалежності України.

Представники обласних рад учнівського самоврядування та координатори їхньої діяльності мали змогу ознайомитися з досвідом реалізації Міжнародного  проєкту з громадянської освіти та політичного виховання «М-18: Ми можемо більше! За розвиток громадянської участі молоді у Східній Європі», активними учасниками якого протягом п’яти років є учнівська молодь Одещини.

Захід завершився виконанням Лідерського гімну, що посилив відчуття єдності учнівської молоді, яка відкрита до співпраці та вмотивована змінювати нашу країну на краще.





News


May 13, 2024
Практичний інтенсив «Ресурси, стратегії, практики»// «Дієві інструменти та метрики у роботі співробітника ЦПР ПП»
13 травня 2024 року практичний інтенсив для директорів та консультантів ЦПР ПП відбувався за актуальною темою «Дієві інструменти та метрики у роботі співробітника ЦПР ПП».

May 10, 2024
ПРАКТИЧНИЙ ІНТЕНСИВ «РЕСУРСИ, СТРАТЕГІЇ, ПРАКТИКИ» «Важливість командоутворення для розвитку особистості директора та його професійної діяльності»
10 травня для керівників закладів загальної середньої освіти відбувся практичний інтенсив «Ресурси, Стратегії, Практики». Захід був організований з метою залучення учасників до обговорення та впровадження ефективних стратегій управління закладами освіти з акцентом на важливість командоутворення для розвитку особистості директора та його професійної діяльності.

Apr 30, 2024
ПРАКТИЧНИЙ ІНТЕНСИВ «РЕСУРСИ, СТРАТЕГІЇ, ПРАКТИКИ»// «ДІЄВІ ПРИЙОМИ ТА ЕФЕКТИВНІ ЗАСОБИ ВНУТРІШНЬОЇ КОМУНІКАЦІЇ В УПРАВЛІННІ ЗАКЛАДОМ ОСВІТИ»
30 квітня для керівників закладів загальної середньої освіти пройшов практичний інтенсив «Ресурси, стратегії, практики», присвячений темі ефективної внутрішньої комунікації в управлінні закладом освіти.

All news