НМЛ управлінської діяльності та забезпечення якості освіти





Всеукраїнський онлайн семінар з планування і проведення Виборів М18

Oct 6, 2020
6 жовтня 2020 року відбувся онлайн семінар з планування і проведення Виборів М18.

Захід проводився для керівників і вчителів закладів освіти, громадських активістів та всіх зацікавлених у проведенні Всеукраїнської імітаційної гри «Місцеві вибори М18 2020!». У семінарі взяли участь 28 педагогів, представники 19 закладів освіти Одеської області, які зацікавлені у координації гри «Вибори М18».

Організатори семінару: мережа М18, ГО "Агенція розвитку освітньої політики", за підтримки проєкту "Менші 18 - Ми можемо більше!". Співорганізатор: Марія Гриньова, методист науково-методичної лабораторії соціального партнерства та міжнародної діяльності КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради».

Під час семінару були розглянуті питання:

✅ що таке місцеві Вибори М18 для дітей і молоді

✅як проходитимуть місцеві дитячі Вибори М18 в умовах карантину

✅як провести імітаційну гру "Я обираю місцеву владу" в своєму закладі

✅які методичні розробки можна використати для політичної просвіти

✅презентація методичних ресурсів для громадянської освіти й виховання.

Більшість учасників семінару висловили бажання і готовність упродовж 10-22 жовтня провести Всеукраїнську імітаційну гру-моделювання виборів для дітей і молоді «Місцеві Вибори М18 2020!», яка має значний потенціал для розвитку в учнів громаяднської та соціальної кмопетентностей.

Більше про проєкт на сайті https://m18.org.ua

 





News


May 13, 2024
Практичний інтенсив «Ресурси, стратегії, практики»// «Дієві інструменти та метрики у роботі співробітника ЦПР ПП»
13 травня 2024 року практичний інтенсив для директорів та консультантів ЦПР ПП відбувався за актуальною темою «Дієві інструменти та метрики у роботі співробітника ЦПР ПП».

May 10, 2024
ПРАКТИЧНИЙ ІНТЕНСИВ «РЕСУРСИ, СТРАТЕГІЇ, ПРАКТИКИ» «Важливість командоутворення для розвитку особистості директора та його професійної діяльності»
10 травня для керівників закладів загальної середньої освіти відбувся практичний інтенсив «Ресурси, Стратегії, Практики». Захід був організований з метою залучення учасників до обговорення та впровадження ефективних стратегій управління закладами освіти з акцентом на важливість командоутворення для розвитку особистості директора та його професійної діяльності.

Apr 30, 2024
ПРАКТИЧНИЙ ІНТЕНСИВ «РЕСУРСИ, СТРАТЕГІЇ, ПРАКТИКИ»// «ДІЄВІ ПРИЙОМИ ТА ЕФЕКТИВНІ ЗАСОБИ ВНУТРІШНЬОЇ КОМУНІКАЦІЇ В УПРАВЛІННІ ЗАКЛАДОМ ОСВІТИ»
30 квітня для керівників закладів загальної середньої освіти пройшов практичний інтенсив «Ресурси, стратегії, практики», присвячений темі ефективної внутрішньої комунікації в управлінні закладом освіти.

All news