НМЛ управлінської діяльності та забезпечення якості освіти





Вітаємо переможців Загальнонаціонального конкурсу відео-робіт для школярів 1-11 класів до Міжнародного дня демократії «ЩО ДЛЯ МЕНЕ ДЕМОКРАТІЯ..»

Oct 1, 2020
Конкурс ініційований Освітнім центром Верховної Ради України

У вересні Освітнім центром Верховної Ради України було ініційовано проведення Загальнонаціонального конкурсу відео-робіт для школярів 1-11 класів до Міжнародного дня демократії «ЩО ДЛЯ МЕНЕ ДЕМОКРАТІЯ..».
До участі в конкурсі долучилися учні закладів освіти Одещини: Одеського НВК №4, НВК «Балтська ЗОШ І-ІІІ ст. №2 - гімназія» Балтської ОТГ, Курісовської ЗОШ І-ІІІ ст. Лиманської районної ради, Усатівського НВК «школа-гімназія» ім. П.Д.Вернидуба Біляївської районної ради, Опорного закладу "Ткаченківський НВК" Окнянської селищної ради Окнянського району.
Під час прямого ефіру Керівник Інформаційного Управління Апарату Верховної Ради України Тарас Пастушенко назвав імена переможців.
Ними стали У КАТЕГОРІЇ:
11-14 років:
Калюжний Ярослав, учень Курісовської ЗОШ І-ІІІ ст. Лиманської районної ради (ІІ місце)
15-17 років:
Кішлар Василь, учень Опорного закладу "Ткаченківський НВК" Окнянської селищної ради Окнянського району (І місце)
Прилуцька Анастасія, учениця Усатівського НВК «школа-гімназія» ім. П.Д.Вернидуба Біляївської районної ради (ІІ місце)
Вітаємо наших учнів з перемогою і бажаємо подальших успіхів!

 





News


May 13, 2024
Практичний інтенсив «Ресурси, стратегії, практики»// «Дієві інструменти та метрики у роботі співробітника ЦПР ПП»
13 травня 2024 року практичний інтенсив для директорів та консультантів ЦПР ПП відбувався за актуальною темою «Дієві інструменти та метрики у роботі співробітника ЦПР ПП».

May 10, 2024
ПРАКТИЧНИЙ ІНТЕНСИВ «РЕСУРСИ, СТРАТЕГІЇ, ПРАКТИКИ» «Важливість командоутворення для розвитку особистості директора та його професійної діяльності»
10 травня для керівників закладів загальної середньої освіти відбувся практичний інтенсив «Ресурси, Стратегії, Практики». Захід був організований з метою залучення учасників до обговорення та впровадження ефективних стратегій управління закладами освіти з акцентом на важливість командоутворення для розвитку особистості директора та його професійної діяльності.

Apr 30, 2024
ПРАКТИЧНИЙ ІНТЕНСИВ «РЕСУРСИ, СТРАТЕГІЇ, ПРАКТИКИ»// «ДІЄВІ ПРИЙОМИ ТА ЕФЕКТИВНІ ЗАСОБИ ВНУТРІШНЬОЇ КОМУНІКАЦІЇ В УПРАВЛІННІ ЗАКЛАДОМ ОСВІТИ»
30 квітня для керівників закладів загальної середньої освіти пройшов практичний інтенсив «Ресурси, стратегії, практики», присвячений темі ефективної внутрішньої комунікації в управлінні закладом освіти.

All news