НМЛ управлінської діяльності та забезпечення якості освіти





Тестування вправ з вивчення прав людини в рамках німецько-українського проєкту SIMSCHOOL

Sep 16, 2020
Учні Одеського юридичного ліцею долучилися до активностей в рамках німецько-українського проєкту «SIMSCHOOL – СИМУЛЯЦІЙНІ ІГРИ ДЛЯ ВИВЧЕННЯ ПРАВ ЛЮДИНИ»

Учні Одеського юридичного ліцею як учасники Одеської обласної школи громадянської партисипації дітей та дорослих «УСі В ДІЇ!» КЗВО "ОАНОООР" долучилися до активностей в рамках німецько-українського проєкту «SIMSCHOOL – СИМУЛЯЦІЙНІ ІГРИ ДЛЯ ВИВЧЕННЯ ПРАВ ЛЮДИНИ», що реалізується ГО «ЕдКемп Україна» у партнерстві з німецькою громадською організацією «CRISP».

 

Так, 16 вересня учні 3-А курсу під час уроку громадянської освіти виконали вправи, які мали на меті підготувати їх до подальшого тестування симуляційної гри. Вправи основані на підходах освіти для демократичного громадянства та освіти з прав людини і передбачають поглиблення розуміння учнями певних тем, пов’язаних з правами людини, через активні форми навчальної роботи.
Побувати у ролі керівника центрального офісу ІТ-компанії і неупереджено підібрати персонал – це чудова можливість пропрацювати тему дискримінації, стереотипів, упереджень, цінності багатоманітності та значення першого враження. А от «Стіна тиші» та «Сходи участі» допомогли учням розібратися з темою участі як ключовим принципом прав людини і вимірять ступінь їхньої участі у різних сферах життя.

 

Ліцеїсти неперевершено виконали роль експертів, тож координатори проєкту очікують на  їхню не менш продуктивну роботу під час тестування симуляційної гри.




News


May 13, 2024
Практичний інтенсив «Ресурси, стратегії, практики»// «Дієві інструменти та метрики у роботі співробітника ЦПР ПП»
13 травня 2024 року практичний інтенсив для директорів та консультантів ЦПР ПП відбувався за актуальною темою «Дієві інструменти та метрики у роботі співробітника ЦПР ПП».

May 10, 2024
ПРАКТИЧНИЙ ІНТЕНСИВ «РЕСУРСИ, СТРАТЕГІЇ, ПРАКТИКИ» «Важливість командоутворення для розвитку особистості директора та його професійної діяльності»
10 травня для керівників закладів загальної середньої освіти відбувся практичний інтенсив «Ресурси, Стратегії, Практики». Захід був організований з метою залучення учасників до обговорення та впровадження ефективних стратегій управління закладами освіти з акцентом на важливість командоутворення для розвитку особистості директора та його професійної діяльності.

Apr 30, 2024
ПРАКТИЧНИЙ ІНТЕНСИВ «РЕСУРСИ, СТРАТЕГІЇ, ПРАКТИКИ»// «ДІЄВІ ПРИЙОМИ ТА ЕФЕКТИВНІ ЗАСОБИ ВНУТРІШНЬОЇ КОМУНІКАЦІЇ В УПРАВЛІННІ ЗАКЛАДОМ ОСВІТИ»
30 квітня для керівників закладів загальної середньої освіти пройшов практичний інтенсив «Ресурси, стратегії, практики», присвячений темі ефективної внутрішньої комунікації в управлінні закладом освіти.

All news