НМЛ управлінської діяльності та забезпечення якості освіти





IV засідання Школи «Консультант центру професійного розвитку педагогічних працівників як соціальний лідер в освітньому середовищі»

Dec 1, 2023
30 листопада відбулося IV засідання Школи «Консультант центру професійного розвитку педагогічних працівників як соціальний лідер в освітньому середовищі» за темою «Успішне лідерство: від теорії до практики».

30 листопада відбулося IV засідання Школи «Консультант центру професійного розвитку педагогічних працівників як соціальний лідер в освітньому середовищі» за темою «Успішне лідерство: від теорії до практики».
Модераторами заходу були методисти НМЛ управлінської діяльності та забезпечення якості освіти кафедри педагогіки та освітнього менеджменту Ганна Болдирєва та Марія Гриньова.
Протягом зустрічі відбулося обговорення критеріїв лідерства, розглянуто методика позивного лідерства, демократичне лідерство як ресурс реінтеграції організаційних команд в умовах війни, зроблений SWOT-аналіз демократичної лідерської діяльності в умовах сьогодення.
Під час рефлексії слухачі визначили власний рівень лідерської компетентності та зазначили, що в сучасних умовах управління освітньої організацією задля більш успішної реінтеграції організаційних команд одним із ключових адаптивних завдань керівника є розуміння переваг партисипативного управління та збереження раціонального балансу між авторитаризмом (автократичністю) і демократичністю (партисипативністю) у здійсненні лідерської управлінської функції.
Вітаємо з успішним завершенням навчання учасників Школи!
Готові до спільнодії у 2024 році.




News


Apr 22, 2024
Навчання директорів шкіл управлінню закладами освіти у кризових умовах: результати чесько-українського проєкту у Трускавці
З 15 по 19 квітня у м. Трускавець Львівської області відбулося навчання директорів закладів освіти з Одеської, Херсонської та Миколаївської областей на тему «Управління школою у кризових ситуаціях».

Apr 16, 2024
#Дискусійний_простір «Нова українська школа: рухаємось разом» // «#Інтегруємо(ся): STEM// STEAM//STREAM»
Керівники закладів загальної середньої освіти, директори/ консультанти центрів професійного розвитку педагогічних працівників Одещини 16 квітня зустрілися у дискусійному просторі «Нова українська школа: рухаємось разом». Комунікація відбулася за темою: «#Інтегруємо(ся): STEM// STEAM//STREAM»

Apr 11, 2024
Практичний інтенсив «Ресурси, стратегії, практики»// «Інструменти професійного розвитку педагогічного працівника через участь в освітянських мережевих спільнотах»
11 квітня 2024 року для співробітників центрів професійного розвитку педагогічних працівників відбувся практичний інтенсив на тему: "«Інструменти професійного розвитку педагогічного працівника через участь в освітянських мережевих спільнотах»

All news