НМЛ управлінської діяльності та забезпечення якості освіти





Методично-консультативний простір «НУШ: рухаємось разом»

Sep 9, 2022
У 2022/2023 н.р. за ініціативи КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» створений методично-консультативний простір «НУШ: рухаємось разом», до якого залучені директори та заступники директорів з навчально-виховної роботи закладів загальної середньої освіти, а також директори та консультанти центрів професійного розвитку педагогічних працівників Одещини. Даний формат передбачає обмін цікавими ідеями, визначення спільних конкретних кроків для адресної консультативної підтримки педагогів.

Перші онлайн-зустрічі для зазначених педагогічних працівників відбулися впродовж 6-8 вересня на платформі Zoom за актуальною темою «Формувальне оцінювання: культура/цілі/критерії».
Любов Задорожна, ректор КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради», к.ф.н., підкреслила роль керівника в супроводі педагогів щодо реалізації формувального оцінювання здобувачів освіти та зазначила шляхи покращення освітньої діяльності у сучасних реаліях.
На критеріях формувального оцінювання як прозорої системи оцінювання результатів навчання здобувача освіти зупинилася Ганна Айрікян, завідувачка науково-методичної лабораторії управлінської діяльності.
Приділивши увагу технікам консультативної підтримки педагогів, Ганна Болдирєва, завідувачка науково-методичної лабораторії соціального партнерства та міжнародної діяльності, рекомендувала для розвитку культури формувального оцінювання проводити самооцінювання вчителів.
Світлана Воронова, завідувачка науково-методичної лабораторії розвитку та якості освіти, к.п.н., акцентувала увагу на системності роботи керівника закладу та впливі стадій процесу управління на запровадження формувального оцінювання у закладі освіти.
Під час зустрічі було надано відповіді на нагальні питання, як з позицій директора, заступника директора, а також консультанта ЦПР ПП здійснювати управлінський, консультативний, інформаційний супровід педагогічних працівників щодо впровадження формувального оцінювання в закладах освіти
.
Далі буде! Віримо в перемогу! До нових зустрічей!

 





News


May 13, 2024
Практичний інтенсив «Ресурси, стратегії, практики»// «Дієві інструменти та метрики у роботі співробітника ЦПР ПП»
13 травня 2024 року практичний інтенсив для директорів та консультантів ЦПР ПП відбувався за актуальною темою «Дієві інструменти та метрики у роботі співробітника ЦПР ПП».

May 10, 2024
ПРАКТИЧНИЙ ІНТЕНСИВ «РЕСУРСИ, СТРАТЕГІЇ, ПРАКТИКИ» «Важливість командоутворення для розвитку особистості директора та його професійної діяльності»
10 травня для керівників закладів загальної середньої освіти відбувся практичний інтенсив «Ресурси, Стратегії, Практики». Захід був організований з метою залучення учасників до обговорення та впровадження ефективних стратегій управління закладами освіти з акцентом на важливість командоутворення для розвитку особистості директора та його професійної діяльності.

Apr 30, 2024
ПРАКТИЧНИЙ ІНТЕНСИВ «РЕСУРСИ, СТРАТЕГІЇ, ПРАКТИКИ»// «ДІЄВІ ПРИЙОМИ ТА ЕФЕКТИВНІ ЗАСОБИ ВНУТРІШНЬОЇ КОМУНІКАЦІЇ В УПРАВЛІННІ ЗАКЛАДОМ ОСВІТИ»
30 квітня для керівників закладів загальної середньої освіти пройшов практичний інтенсив «Ресурси, стратегії, практики», присвячений темі ефективної внутрішньої комунікації в управлінні закладом освіти.

All news