НМЛ управлінської діяльності та забезпечення якості освіти





Другий модуль австрійсько-українського проєкту «Компетентності лідерства та менеджменту для ефективного розвитку якості в опорних школах»

Jan 28, 2022
На базі КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» 26-27 січня в онлайн-форматі відбулася плідна робота учасників австрійсько-українського проєкту «Компетентності лідерства та менеджменту для ефективного розвитку якості в опорних школах».

Разом з регіональними тренерами проєкту (О. Левчишеною, проректором з науково - методичної та навчальної роботи, кандидатом історичних наук, С. Здрагат, завідувачкою  кафедри  освітньої політики, кандидатом соціологічних наук, Г. Болдирєвою, завідувачкою НМЛ соціального партнерства та міжнародної діяльності кафедри  освітньої політики, С. Вороновою, завідувачкою  НМЛ розвитку та якості освіти кафедри  освітньої політики) команди з 5 опорних закладів активно працювали над удосконаленням освітнього середовища, формуванням лідерських вмінь та навичок, удосконаленням моделі керівника-інноватора.

У ході другого модулю обговорювалися наступні актуальні питання: фактори успіху хороших шкіл, робота з опором, вимоги до особистісних і професійних якостей керівника, соціальна та професійна позиції керівництва опорного закладу.

Велика увага приділялася розв’язанню проблем керівництва в ситуаціях змін,  шляхам подолання опору, феномену лідерства, успішного керівника та успішного педагога.

Учасники заходу відповідно до стратегічних орієнтирів сучасної школи  визначали критерії ефективності управління опорним закладом освіти, філією та обговорювали шляхи набуття компетентностей лідерства, інноваторства для ефективного розвитку якості освіти.

 

 





News


May 13, 2024
Практичний інтенсив «Ресурси, стратегії, практики»// «Дієві інструменти та метрики у роботі співробітника ЦПР ПП»
13 травня 2024 року практичний інтенсив для директорів та консультантів ЦПР ПП відбувався за актуальною темою «Дієві інструменти та метрики у роботі співробітника ЦПР ПП».

May 10, 2024
ПРАКТИЧНИЙ ІНТЕНСИВ «РЕСУРСИ, СТРАТЕГІЇ, ПРАКТИКИ» «Важливість командоутворення для розвитку особистості директора та його професійної діяльності»
10 травня для керівників закладів загальної середньої освіти відбувся практичний інтенсив «Ресурси, Стратегії, Практики». Захід був організований з метою залучення учасників до обговорення та впровадження ефективних стратегій управління закладами освіти з акцентом на важливість командоутворення для розвитку особистості директора та його професійної діяльності.

Apr 30, 2024
ПРАКТИЧНИЙ ІНТЕНСИВ «РЕСУРСИ, СТРАТЕГІЇ, ПРАКТИКИ»// «ДІЄВІ ПРИЙОМИ ТА ЕФЕКТИВНІ ЗАСОБИ ВНУТРІШНЬОЇ КОМУНІКАЦІЇ В УПРАВЛІННІ ЗАКЛАДОМ ОСВІТИ»
30 квітня для керівників закладів загальної середньої освіти пройшов практичний інтенсив «Ресурси, стратегії, практики», присвячений темі ефективної внутрішньої комунікації в управлінні закладом освіти.

All news