НМЛ управлінської діяльності та забезпечення якості освіти





Засідання робочої групи Проєкту DECIDE

Nov 8, 2021
Співробітники кафедри стали учасниками засідання робочої групи Проєкту DECIDE з розроблення стратегії регіонального розвитку у сфері освіти в Одеській області.

8 листопада у вчительському хабі КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» відбулося засідання робочої групи Проєкту DECIDE з розроблення стратегії регіонального розвитку у сфері освіти в Одеській області.
 
Захід проводився за участю менеджерки  Проєкту DECIDE,  заступниці голови ГО DOCCU  В. Полторак, координаторки компоненту 1 Проєкту DECIDE «Децентралізація управління освітою» Л. Жабенко,  фахівчиня компоненту 1 Проєкту DECIDE «Децентралізація управління освітою»  Т. Михайлової та аналітикині Проєкту DECIDE Г. Ільіної.
 
До складу робочої групи входять представники Департаменту освіти і науки Одеської обласної державної адміністрації, співробітники Державної служби якості освіти в Одеській області, начальники управлінь освітою в територіальних громадах та співробітники КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради».
 
Під час засідання  була здійснена презентація аналітичного звіту щодо стану освіти в Одеській області, презентовані напрацювання по SWOT-аналізу з урахуванням аналітичного звіту, а також визначені його пріоритетні положення. Захід завершився обговоренням організаційних питань щодо проведення стратегічної сесії.
 
Попереду на робочу групу чекає  завдання визначення операційних цілей щодо розвитку освіти в Одеській області. Завдяки включеності в цей процес, стейкхолдерів, які є освітніми експертами з різних  питань розвитку якості освіти, під час розробки обласної стратегії максимально враховуватимуться чинники, що визначають та впливають на доступність та якість освіти.
 
Проєкт DECIDE впроваджується ГО DOCCU та PHZH International Projects in Education – IPE за підтримки Embassy of Switzerland in Ukraine/Посольство Швейцарії в Україні




News


May 13, 2024
Практичний інтенсив «Ресурси, стратегії, практики»// «Дієві інструменти та метрики у роботі співробітника ЦПР ПП»
13 травня 2024 року практичний інтенсив для директорів та консультантів ЦПР ПП відбувався за актуальною темою «Дієві інструменти та метрики у роботі співробітника ЦПР ПП».

May 10, 2024
ПРАКТИЧНИЙ ІНТЕНСИВ «РЕСУРСИ, СТРАТЕГІЇ, ПРАКТИКИ» «Важливість командоутворення для розвитку особистості директора та його професійної діяльності»
10 травня для керівників закладів загальної середньої освіти відбувся практичний інтенсив «Ресурси, Стратегії, Практики». Захід був організований з метою залучення учасників до обговорення та впровадження ефективних стратегій управління закладами освіти з акцентом на важливість командоутворення для розвитку особистості директора та його професійної діяльності.

Apr 30, 2024
ПРАКТИЧНИЙ ІНТЕНСИВ «РЕСУРСИ, СТРАТЕГІЇ, ПРАКТИКИ»// «ДІЄВІ ПРИЙОМИ ТА ЕФЕКТИВНІ ЗАСОБИ ВНУТРІШНЬОЇ КОМУНІКАЦІЇ В УПРАВЛІННІ ЗАКЛАДОМ ОСВІТИ»
30 квітня для керівників закладів загальної середньої освіти пройшов практичний інтенсив «Ресурси, стратегії, практики», присвячений темі ефективної внутрішньої комунікації в управлінні закладом освіти.

All news