НМЛ управлінської діяльності та забезпечення якості освіти





Практичний інтенсив «РЕСУРСИ, СТРАТЕГІЇ, ПРАКТИКИ» з теми "Сучасні технології лідерства в управлінській діяльності"

Feb 22, 2024
22 лютого для керівників та заступників керівників закладів освіти відбувся практичний інтенсив «Ресурси, стратегії, практики». Для обговорення було обрано тему «Сучасні технології лідерства в управлінській діяльності».

Практичний інтенсив

«РЕСУРСИ, СТРАТЕГІЇ, ПРАКТИКИ»

 

22 лютого для керівників та заступників керівників закладів освіти відбувся практичний інтенсив «Ресурси, стратегії, практики». Для обговорення було обрано тему «Сучасні технології лідерства в управлінській діяльності».

Під час проведення методичного заходу особлива увага була приділена концепціям лідерства та розкриттю новітніх технологій у цій області. Учасники заходу отримали можливість зануритися в глибину розуміння сутності поняття «лідерство» та його роль в успішному управлінні закладом освіти; розглянути аспекти лідерства, включаючи його вплив на командну роботу.

Учасники долучилися до обговорення різноманітних технологій, спрямованих на розвиток лідерських якостей сучасного керівника. Зокрема, обговорювалися: технологія «360-градусний зворотній зв'язок», що спрямована на оцінку лідерських якостей та компетенцій керівника закладу освіти; технологія «Оцінка рівня розвитку лідера», що дозволяє оцінити поточний рівень лідерських навичок керівника та визначити, які аспекти йому потрібно покращити; технологія «5 рівнів лідерства», яка визначає п'ять рівнів лідерства та допомагає лідерам розвивати свої навички на кожному рівні; технологія ефективного використання часу (інструмент «Матриця Ейзенхауера» та техніка «Помодоро»).

Такий інтегрований підхід дозволив учасникам оновити свої знання та покращити навички в області лідерства, а також збагатити управлінську практику сучасними технологіями лідерства.

Рефлексія учасників заходу підкреслила важливість вдосконалення та використання технологій лідерства в управлінській діяльності.

Модератором заходу була Круглянко Вікторія Петрівна, методист науково-методичної лабораторії управлінської діяльності та забезпечення якості освіти, викладач  кафедри філософії освіти.

 

 





News


May 13, 2024
Практичний інтенсив «Ресурси, стратегії, практики»// «Дієві інструменти та метрики у роботі співробітника ЦПР ПП»
13 травня 2024 року практичний інтенсив для директорів та консультантів ЦПР ПП відбувався за актуальною темою «Дієві інструменти та метрики у роботі співробітника ЦПР ПП».

May 10, 2024
ПРАКТИЧНИЙ ІНТЕНСИВ «РЕСУРСИ, СТРАТЕГІЇ, ПРАКТИКИ» «Важливість командоутворення для розвитку особистості директора та його професійної діяльності»
10 травня для керівників закладів загальної середньої освіти відбувся практичний інтенсив «Ресурси, Стратегії, Практики». Захід був організований з метою залучення учасників до обговорення та впровадження ефективних стратегій управління закладами освіти з акцентом на важливість командоутворення для розвитку особистості директора та його професійної діяльності.

Apr 30, 2024
ПРАКТИЧНИЙ ІНТЕНСИВ «РЕСУРСИ, СТРАТЕГІЇ, ПРАКТИКИ»// «ДІЄВІ ПРИЙОМИ ТА ЕФЕКТИВНІ ЗАСОБИ ВНУТРІШНЬОЇ КОМУНІКАЦІЇ В УПРАВЛІННІ ЗАКЛАДОМ ОСВІТИ»
30 квітня для керівників закладів загальної середньої освіти пройшов практичний інтенсив «Ресурси, стратегії, практики», присвячений темі ефективної внутрішньої комунікації в управлінні закладом освіти.

All news