НМЛ управлінської діяльності та забезпечення якості освіти





Управлінська студія «Управління змінами»

Mar 15, 2023
15 березня 2023 року розпочала роботу управлінська студія «Управління змінами» для керівників закладів освіти.

15 березня 2023 року розпочала роботу управлінська студія «Управління змінами» для керівників закладів освіти. В роботі студії взяло участь 
 168 керівників закладів освіти. Першою темою для обговорення було запропоновано «Мотивація персоналу: управлінський аспект», оскільки саме розуміння мотивації персоналу дає можливість керівнику закладу освіти адекватно планувати дії, спрямовані на поведінку працівників до досягнення бажаних організаційних цілей.

Спікерами заходу виступили: Ірина Кускова, директор опорного закладу «Бритівський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів», Світлана Тепайкіна, директор Нестоїтського опорного закладу освіти Куяльницької Сільської ради Подільського району Одеської області. Модерувала зустріч Світлана Воронова, завідувач НМЛ управлінської діяльності та забезпечення якості освіти, к.п.н.

В студії обговорювалися такі питання: Як стратегія мотивації педагогічного колективу пливає на якість управління? На яких етапах управління можна мотивувати педагогів до діяльності? Інструменти для мотивації: як мотивувати педагогів, якщо заклад освіти працює у змішаному та оффлайн форматах? Як мотиваційний моніторинг може вплинути на якість освіти в закладі освіти?

Обговорення важливих чинників мотивації педагогічних колективів проходило у професійному колі колег. Результатом роботи управлінської студії стало створення учасниками порад керівникам закладу освіти щодо мотивації персоналу.

 





News


Mar 20, 2024
ОБЛАСНИЙ ПРАКТИЧНИЙ ІНТЕНСИВ «РЕСУРСИ, СТРАТЕГІЇ, ПРАКТИКИ». Тема для обговорення: «Волонтерство як інструмент залучення молоді до соціальної активності»
20 березня відбувся обласний практичний інтенсив «Ресурси, стратегії, практики» з теми «Волонтерство як інструмент залучення молоді до соціальної активності» для заступників директорів з виховної роботи, педагогів-організаторів та класних керівників закладів загальної середньої освіти.

Mar 19, 2024
ПРАКТИЧНИЙ ІНТЕНСИВ «РЕСУРСИ, СТРАТЕГІЇ, ПРАКТИКИ» «Розвиток соціальної відповідальності через волонтерство у закладі освіти»
19 березня для керівників закладів загальної середньої освіти пройшов практичний інтенсив «Ресурси, стратегії, практики» з акцентом на розвиток соціальної відповідальності через волонтерство в освітньому середовищі.

Mar 12, 2024
Дискусійний_простір «Нова українська школа: рухаємось разом» // «Інтеграція/адаптація дітей в умовах воєнних дій: психолого-педагогічні аспекти»
Керівники закладів загальної середньої освіти, директори і консультанти центрів професійного розвитку педагогічних працівників Одещини 12 березня зустрілися у дискусійному просторі «Нова українська школа: рухаємось разом». Комунікація відбулася за темою: «Інтеграція/адаптація дітей в умовах воєнних дій: психолого-педагогічні аспекти»

All news