НМЛ управлінської діяльності та забезпечення якості освіти





Завершилося формування робочих груп із розробки проєкту розвитку ЗЗСО

Mar 9, 2023
Головними пріоритетами у розробці стратегії ЗЗСО має бути забезпечення відкритості та демократичності процесу.

Головними пріоритетами у розробці стратегії ЗЗСО має бути забезпечення відкритості та демократичності процесу. І першим кроком на цьому шляху є формування робочої групи з розробки проєкту стратегії із представників адміністрації, громадського самоврядування (педагогів, учнів, батьків) та випускників ЗЗСО, представників піклувальної ради, органів місцевої влади та громадськості.

Так, у закладах загальної середньої освіти територіальних громад Одеської області, партнерів швейцарсько-українського проєкту «DECIDE – Децентралізація для розвитку демократичної освіти», перші кроки зроблені: робочі групи сформовані, їх організаційні засідання проведені, плани подальшої роботи погоджені, ролі розподілені. Під менторським супроводом розпочата робота із розроблення профілю ЗЗСО та підготовка до шкільного семінару із самооцінювання.

 





News


Apr 22, 2024
Навчання директорів шкіл управлінню закладами освіти у кризових умовах: результати чесько-українського проєкту у Трускавці
З 15 по 19 квітня у м. Трускавець Львівської області відбулося навчання директорів закладів освіти з Одеської, Херсонської та Миколаївської областей на тему «Управління школою у кризових ситуаціях».

Apr 16, 2024
#Дискусійний_простір «Нова українська школа: рухаємось разом» // «#Інтегруємо(ся): STEM// STEAM//STREAM»
Керівники закладів загальної середньої освіти, директори/ консультанти центрів професійного розвитку педагогічних працівників Одещини 16 квітня зустрілися у дискусійному просторі «Нова українська школа: рухаємось разом». Комунікація відбулася за темою: «#Інтегруємо(ся): STEM// STEAM//STREAM»

Apr 11, 2024
Практичний інтенсив «Ресурси, стратегії, практики»// «Інструменти професійного розвитку педагогічного працівника через участь в освітянських мережевих спільнотах»
11 квітня 2024 року для співробітників центрів професійного розвитку педагогічних працівників відбувся практичний інтенсив на тему: "«Інструменти професійного розвитку педагогічного працівника через участь в освітянських мережевих спільнотах»

All news