НМЛ управлінської діяльності та забезпечення якості освіти





Завершилося формування робочих груп із розробки проєкту розвитку ЗЗСО

Mar 9, 2023
Головними пріоритетами у розробці стратегії ЗЗСО має бути забезпечення відкритості та демократичності процесу.

Головними пріоритетами у розробці стратегії ЗЗСО має бути забезпечення відкритості та демократичності процесу. І першим кроком на цьому шляху є формування робочої групи з розробки проєкту стратегії із представників адміністрації, громадського самоврядування (педагогів, учнів, батьків) та випускників ЗЗСО, представників піклувальної ради, органів місцевої влади та громадськості.

Так, у закладах загальної середньої освіти територіальних громад Одеської області, партнерів швейцарсько-українського проєкту «DECIDE – Децентралізація для розвитку демократичної освіти», перші кроки зроблені: робочі групи сформовані, їх організаційні засідання проведені, плани подальшої роботи погоджені, ролі розподілені. Під менторським супроводом розпочата робота із розроблення профілю ЗЗСО та підготовка до шкільного семінару із самооцінювання.

 





News


Mar 20, 2024
ОБЛАСНИЙ ПРАКТИЧНИЙ ІНТЕНСИВ «РЕСУРСИ, СТРАТЕГІЇ, ПРАКТИКИ». Тема для обговорення: «Волонтерство як інструмент залучення молоді до соціальної активності»
20 березня відбувся обласний практичний інтенсив «Ресурси, стратегії, практики» з теми «Волонтерство як інструмент залучення молоді до соціальної активності» для заступників директорів з виховної роботи, педагогів-організаторів та класних керівників закладів загальної середньої освіти.

Mar 19, 2024
ПРАКТИЧНИЙ ІНТЕНСИВ «РЕСУРСИ, СТРАТЕГІЇ, ПРАКТИКИ» «Розвиток соціальної відповідальності через волонтерство у закладі освіти»
19 березня для керівників закладів загальної середньої освіти пройшов практичний інтенсив «Ресурси, стратегії, практики» з акцентом на розвиток соціальної відповідальності через волонтерство в освітньому середовищі.

Mar 12, 2024
Дискусійний_простір «Нова українська школа: рухаємось разом» // «Інтеграція/адаптація дітей в умовах воєнних дій: психолого-педагогічні аспекти»
Керівники закладів загальної середньої освіти, директори і консультанти центрів професійного розвитку педагогічних працівників Одещини 12 березня зустрілися у дискусійному просторі «Нова українська школа: рухаємось разом». Комунікація відбулася за темою: «Інтеграція/адаптація дітей в умовах воєнних дій: психолого-педагогічні аспекти»

All news